tiistai 9. heinäkuuta 2013

I can feel the pressure, it's getting closer now

Hello!

Kuolemanväsynyt työnarkkis täällä hei. Sain tosiaan puolen vuoden vuorotteluvapaan sijaisuuden, joka alko kesäpäivystyksellä heti juhannuksen jälkeen. Kiva että on töitä ja siit johtuen myös taloudellinen katastrofi ei oo ihan niin paha kun mitä se vois olla. Siitäkin huolimatta tuntuu et viikonloput on liian lyhyitä, ja arkisin taas ei jää aikaa levätä tarpeeksi. Juhannuksen vietin samaan tapaan kuin viime vuonna, olin siskoni ja hänen avokkinsa kanssa yhellä mökillä Salon lähellä. Seuranamme oli pari karvaisempaa kaveria, Luna the mäyräkoira ja ranskanbulldog Nasu.Auto-orientoituneet ongelmat jatkuu, tähän mennessä oon omistanut tuon nykyisen auton jopa kuukauden päivät, ja nyt se piti sitten ensimmäistä kertaa jättää viikoksi huoltoon iskälle. Kumpa nyt ei mitään kauheen isoja ylläreitä tulis huoltotoimenpiteiden suhteen ni olis aika kiva.

Pitäisi koittaa aktivoitua tänkin blogin ylläpitämiseen, mut koska "laiska paska-fiilis" iskee samantien kun tulee töistä kotiin, se voi olla että se jää haaveeksi. Yritän parhaani kuitenkin... :D

  
Aikani kuluksi käväisin pari viikkoa sitten kampaajalla. Lopputulos näytti ens alkuun tältä.

 

Muutama päivä sen jälkeen saapui tilaamani hiusvärit, joiden jälkeen väri vaihtui oranssista takaisin kotoisaan punaiseen..


....ja se tuli sitten jäädäkseen. En aio enään ikinä koskea sormellanikaan kaupan hiusväreihin, koska lopputulos ei ole ikinä toivotunlainen. Mielummin leikin kotikemistiä ja sekottelen väristä + peroksidista sopivan mössön, jolla saan haluamani lopputuloksen, kuin taistelen markettivärien kanssa iäisyyden.

Ulkoasu on muutoksen alaisena, banneri tulee jossakin välissä kun keksin millaisen siitä tekisin. :)

2 kommenttia: