lauantai 13. heinäkuuta 2013

Society Suicide

Tänään iski inspis, ja koin tarpeelliseksi saada itsestäni kuvan kivassa kesämekossa metsän keskellä. Kuvissa näkyvää mekkoa muuten sai metsästää kissojen ja koirien kanssa, kunnes onnistuin löytämään viimeisen sopivan kokoisen ebaysta jokin aika sitten. Kyseessä on siis tuo Iron Fistin Society Suicide dress, joka on omasta mielestäni ehkä hienoin kesämekko ikinä. Pallokuosia kera värikkäiden lintujen ja kukkien, kelpaa! Mekko on vielä ihanan viileä ja mukavaa kangasta, sekä tuo kokonaan aukeava vetskari edessä on aika näppärä keksintö.


Kuvauspaikan olisi tietysti voinut valita paremminkin, koska paljain säärin suolla ja kotiloiden kansoittamassa nokkospusikossa & heinikossa rämpiminen ei ollut hirvittävän mukavaa. :D


Perus h&m ballerinat ei ollut ihan oikea valinta tuohon maastoon, olis varmaan pitäny olla tyylikkyyden huipentuma ja laittaa kumisaappaat jalkaan. Hups."Moi olen mursu" poseeraus. Huomio oli tarkoitus kiinnittyä tohon kahen euron rihkamasormukseen, joka on muuten kiva mutta oon onnistunu naarmuttamaan poskeni sillä kaks kertaa ja se jää hiuksiin kiinni. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti