tiistai 5. heinäkuuta 2011

Midnight ideas.

Eilen oli melko normi päivä, kotona hengailua, pyörälenkki kera kameran ja pakollisia kokkailuja. Käytiin pyöräilemässä kaupungillla, satamassa ja jossain metikössä. Bongattiin satamasta lokinpoikasia ja kiukkunen emo, rannalla väisteltiin syöksähteleviä pääskyjä ja vakoiltiin hanhia. Satamassa ollessa piti ikuistaa myöskin paikallinen ravintolaiva ofcourse.

Ihmisten suhtautuminen valokuvaamiseen on ollut täälläpäin melko omituista, liikupa täällä kamera kaulassa niin joko a) tuijotetaan pahasti (vaikka ei ketään kuvaisikaan...) tai b) tuijotetaan ja parhaimmillaan päästellään mitä "kohteliaimpia" argumentteja suusta. Ihme ilmiö, ymmärtääkseni kameran kanniskelu ei tee musta mitään hullua paparazzia, ja ensinnäkään harvemmin tulee kuvattua vieraita ihmisiä, joten en tajua. Ymmärtääkseni myöskään kuvien räpsiminen ei aiheuta edes mitään häiriötä, koska en suinkaan itse tee siitä mitään helvetin suurta numeroa ja loiki ku joku hullu kamerani kanssa keskellä tietä.


Eilinen yökin tuli valvottua kokonaisuudessaan. En viitsinyt enään kolmen maissa mennä nukkumaan, kun tiesin että T tulee töistä kuuden maissa. Kävin sitten samoihin aikoihin nukkumaan kun T tuli kotiin. Yöllä sen sijaan ryystin kahvia, muokkailin kuvia ja pidin tylsyyksissäni pienet photoshootit itselleni. Ainiin, opin myöskin leikkimään tekoripsillä. :D Huutonetistä tuli joskus ostettua joltakin muutama 20kpl paketti ripsiä, pitihän niitä päästä kokeilemaan. Koska kamera on vammanen, eikä tykkää itselaukasulla tarkentaa riittävän hyvin, niistä ei ole kuvia. Jospa sitä taas joku päivä innostuisi..

Kuvasatoa eiliseltä, olkaa hyvät:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti