torstai 7. heinäkuuta 2011

I wanna go

Tsippadui, mun unirytmi on ihan totaalisen päin persettä. Pari valvottua yötä ja nukuttua päivää, ja loppua ei näy. Jos sitä ennen elokuuta koittas tehäkin asialle jotakin.

Joosepin vahtimisreissukin peruuntui, ja nyt olisi mahdollisuus lähteä avokin porukoille, ja mökkeilemään savoon. Jos vain saisi kissavahdin... Kissaa kun ei  voi oikeen mukaan ottaa, kun majapaikassa on koira. Toivottavasti nyt keksittäisiin jotakin, koska mikään ei voita mökilläoloa. 

Hajosin muuten tänään melko pahasti keskustassa käydessäni. Torille oli pysäköitynä Petri Nygårdin erittäin edustava keikkabussi, kirkkoveneen kuvineen kaikkineen. Onpahan taas aiheutettu pahennusta torimummeleissa jos ei muuta. :DDD

Cd-onin pakettikin tuli vihdoin ja viimein. Paketista paljastui uusi mp3-soitin. Edellinen kun tosiaan meni rikki. Tuli tilattua yhdessä miehekkeen kanssa molemmille uudet soittimet, ja päädyttiin näppärän kokoisiin ipod shuffleihin. Miehekkeelle hopeinen, mulle mikäs muukaan ku pinkki. En älynnyt että tuo on oikeasti noin pikkiriikkinen kooltaan, katsoin pari kertaa pakettia avatessa että mitä hemmettiä. :D Ihan kiva soitin tuo on, ainoa vaan että musiinkin lisääminen on semmonen operaatio että hohhoijaa. Asensin tosiaan omalle koneelleni ubuntun käyttöjärjestelmäksi, kun kärys hihat lopullisesti windowsin kanssa. Noh, arvatkaapa vaan vaatiiko musiikinlisäys Itunesin, joka ei muuten toimi ubuntussa? Hell yes it does. Armas avokki onnistui kikkailemaan omansa toimintaan jollain softalla, joka sitten ei toiminutkaan mun koneella. Eli tästä lähtien jos masiinaan haluaa musiikkia, täytyy raahautua isolle koneelle ja ruksuttaa Itunesin kanssa. -.- Dislike.

Aamuyön tunteina toissapäivänä tulin myöskin löytäneeksi itselleni sopivan kokoisen, kivan näköisen ja suht edullisen läppäri/koululaukun syksyksi. Koska olen alkanut tekemään koulussa kaikki muistiinpanot koneelle, on tuo laukku tarpeen. Laukku maksoi 29e Puljussa, ja tilaukseenhan se lähti. Kävin tänään noutamassa sen postista, ja ai että se on hieno. :D Laukussa on sisällä pieniä taskuja puhelimelle, mp3-soittimelle, hiirelle yms, ja pehmustettu isompi tasku itse läppärille, sekä toinen iso tasku jonne mahtuu vaikkapa papereita tai kirjoja. Laukussa on myös läpivienti mp3-soittimen piuhoille, mikä on aika jees. Pehmustettu, säädettävä hihna takaa mukavan kantamisen. Saa nähä millainen tuo on käytössä, mutta vaikuttaa kaikinpuolin juuri omiin tarpeisiin sopivalta.

Sen suurempia jauhamatta, tässä nämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti