sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Juhannuskuvia, automatkoja, aurinkoa ja ostoksia. :)

Muru sai broidinsa kanssa auton toimimaan, en todellakaan tiedä mitä taikoja herrat tekivät, mutta sen kunniaksi että vekotin toimi vhdoinkin, päätettiin murun kanssa lähteä porukoilleni muutamaksi päiväksi. Tuli taas vietettyä kaksi piinallista tuntia takapenkillä, huutavan kissan kanssa. Huh, automatkat ovat melkoista tuskaa tuon palleron kanssa. Pieni kun huutaa lähes koko matkan ajan, ja on kuitenkin sen verran vanha että tuskin tulee tottumaan autoiluun ikinä. Pakko vain on sitä mukana raahata, kun ei ole oikein hoitajaakaan saatavilla. Toivottavasti kisunen ei saa traumoja... Tilailin sille valjaat ja flexin, jos vaikka helpottuisi neidin ulkoiluttaminen.

Olen myöskin taas luuhannut kirppiksillä, ja tehnyt yhdessä tuon miekkosen kanssa pari muutakin hankintaa. Niistä taas juttua myöhemmin, ensihätään voisin koittaa postailla nuo loput juhannuskuvat, jos vaikka tällä kertaa tämä suostuisi julkaisemaankin ne. :)

Tässäpä näitä:

Ja ensimmäisenä taloon tultuani syöksyn kuvaamaan sisustusta..No onko astetta kivammat pöntön kannet :-----D

Siskon marsut on oikeen ruusukemonstereita.

Wagner marsunen, joka muuten rakastaa rapsutuksia.
JOOSEPPI <3 Se on niiiiin ihana!
Koska jooseppi edustaa, itse voi näyttää niin urpolta kun haluaa! :D
Loppuun vielä muutamia materiahankintoja.. 1.) Kaverini tosiaan lahjoitti tuon minihatun, rusettipinnejä 2kpl, ja directionsin poppy redin, koska itsellään ei kuulemma ole käyttöä niille. 
2.) Koska Skullcandyni hajosivat, sanka raksahti poikki kun olin laittamassa korville, skeittikaupassa murun kanssa käydessämme, bongasin juuri sopivat luurit, riittävän ruikutuksen jälkeen muru suostui kustantamaan nuo. Hintaa luureille tuli n. 30e, koska olivat sopivasti alennuksessa. :D 
3.) Rusettikoru Seppälästä, maksoi n. 3e, toinen koru kaverilta. 
4.) Joku hullu immeinen myi nuo kengät kirpparilla eurolla! Syksyn kengät hommattu, jes. Hieman huoltoa vaativat, mutta euron kengiksi ei paha. 
5. & 6.) Toinen sisko palautti kauan hänen kämpillään majailleet saappaani, ja Emily laukkuni, molemmat ovat myös kirppislöytöjä, molemmat lähti mukaan alle kymmenen euron. :)


Merkinnän lopuksi haluan jakaa kanssanne tämän taideteoksen , jonka löysin kuvaillessa hankintojani. Ihanan kaverini näkemys minusta 2010 syksyltä... :D 


2 kommenttia:

  1. Mä ostin just Seppälän alesta neljä noita rusetteja, eri väreissä siis. 1,58e oli kappale.

    VastaaPoista
  2. Okay, mieki nappasin eilen pari lisää mukaani, kun sattu just maksaan sen alle 2e/kpl. Mul on joku ihme rusettimania muutenkin, kaikki missä on rusetteja pitää käydä läpi jos jonnekin kauppaan eksyy. :D

    VastaaPoista