sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Cosmetics.

Kiitokset tästä haasteesta kuulunee Nanille.


1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Eli luetteloa lemppari kosmetiikkajutuista, eivät muuten ole sitten missään kummemmassa järjestyksessä. :) 

Ehkä parhain naamarasva tähän mennen, ja sopii hyvin meikin alle.

Tuli joskus ostettua tämä seppälästä kun oli puoleen hintaan. On muuten hyvä meikkivoide, peittää sopivasti ja tuntuu hyvältä iholla. Ainoat miinukset annan omituisesta hajusta ja harvinaisen rasittavasta pumppusysteemistä joka tukkeutuu lähes joka toisella käyttökerralla.

Maybellinen peitevoide. Peittää jopa suhteellisen hyvin mun tummat silmänaluset, eikä ole edes kovin kallis.

Maybellinen  puuteri, hyväksi havaittu. Onnistun vaan aina rikkomaan ton rasian niin et alaosassa oleva peili irtoaa. :D

Ensimmäinen geelirajausväri jota oon kokeillut, ja tähän oon ollu tyytyväinen. Ei tahraa, kestää ja onb oikeesti kunnolla musta.

Yves Rocherin Lash Plumping ripsari. Oon kokeillu kymmeniä ripsareita, ja tää on ainoa mistä oon tykännyt. Tekee mun töppöripsistä pitkät ja tuuhean näköiset, eikä varise pitkin päivää. Ainoa miinus on tän hinta, mut onneks huutonetistä saa uusia, ainakin vielä toistaiseksi. :D

Blistexin huulirasva, jota ilman en selviä päivääkään. Kosteuttaa ja viilentää, eikä kasaannu paakuksi vaikka olisi kuinka kuivat huulet.

Directionsin hiusväri, sävyltään Poppy red. Tähän mennen parhain punainen hiusväri mitä oon käyttänyt.

Samaan sarjaan kuuluvat shampoo ja hoitoaine, joiden pitäisi pidentää värin kestoa. Ehkä ne hiukan pidentääkin, mutta ei mitenkään huomattavasti. Tuoksuu ihanalta ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi. On vielä riittoisaa tavaraa koska kumpaakaan ei tarvitse kamalasti kerralla laittaa.

Freemanin vastalon kuorinta-aine, ja kosteusvoide. Tekee ihosta pehmeän, ja noiden tuoksut on jotain niin parasta. 

Kymmentä en ihan haasta,sattuneesta syystä ettei ole edes lukijoita sitäkään vähää, vielä.. :D 
En ehdi alkaa selailemaan nyt et ketkä tän on tehnyt, joten nakkelen nyt pari haastettavaa tähän, tehkääpä jos ette ole jo tehneet. :)

Haastetaanpas nyt ainakin 


ja 


2 kommenttia:

  1. Kiitti haasteesta. Mun lempparihuulirasva on kans toi Medilip. Tosin se oli parempi Miramen tekemänä, kun ilmeisesti tota pötkylän mekanismia on jotenkin muutettu. Rullautuu sisälle levittäessä, jos ei pidä kiinni päästä. En kesäsin käytä huulirasvaa yleensä, mutta talvisin tuo on must. Korjaa tosi nopeesti rohtuneet huulet. :)

    VastaaPoista
  2. Eipä mitään. Mie oon huomannu saman, on muuten melko rasittava ominaisuus. Mul on itelläni jotenki niin vammaset huulet, et kesäsinkin on pakko ton huulirasvan kanssa kikkailla, ja talvisin senki eestä. :D

    VastaaPoista