perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ärsytyksen huipentuma.

Grrrrrh, kiehuttaaa. Matkahuolto on tyrinyt jotenkin cyberin tilauksen kanssa, ja kyseinen paketti on maannut neljä päivää liikkumatta Helsingissä, sen sijaan että se olisi tullut tänne saakka matkahuoltoon, josta olisin noutanut sen. Kukaan ei vastaa matkahuollosta puhelimeen, eikä muuten mailiinkaan. -.-

Jos ei cyberi tyri niin että tilauksesta puuttuu jotakin mutta toimitus on nopea, niin sitten matkahuolto tyrii ja hukkaa paketin. Että ärsyttää.

Tilauksen sisältöhän on niinkin tärkeä kuin otsatukkalisäke, joka oli pakko saada ihan siitä syystä että omalle letille kävi pieni vahinko, värjäysmokan lisäksi siis. Siitä ei sen enempää... :DDD

Sentään jotain hyviäkin uutisia, taloudellinen ahdinko alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. Posti toi tänään ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen kivan kirjeen. Yay.

4 kommenttia:

 1. Jos lohduttaa, niin cyberi on sössinyt mun tilaukset jo kolmannen kerran :''D En tilaa enää heiltä mitään, kun alkoi vituttamaan se touhu.

  VastaaPoista
 2. Aija, sepä "kiva" etten oo ainoo kyseiseen firmaan kyllästynyt. :D Mul on nyt nää kaks viimesintä tilausta kussu huolella, edellisen kerran tilasin mekon, siitä puuttuki sitten siihen kuuluva vyö, jota sain muuten huudella cyberiltä kuukauden ennen kun "löysivät" sen. Nyt taas kyselin että missä helvetissä mun tilaus viipyy, "Sori, oli tavarat hukassa, saapuu ens viikon alussa".

  Taitaa jäädä munkin tilaamiset aika lailla tähän.

  VastaaPoista
 3. Huh, oon kerran tilannu Cybershopista ja silloin tuli ainakin ihan hyvin tuo tilaus. Tosin en tilannu ku kaks tuotetta. No eipä tuolla oo hirveemmin ollu mitään must have tuotteita. Eipä tuolta oo tainnu muita kun aletuotteita enikeis päätyä ostoksiin. Normihinnat karkottaa aika helposti Ebayn puolelle.

  VastaaPoista
 4. Okei. Mullakin on aikasemmin tullu tosi nopeesti ja ilman mitään ihmeempiä ongelmia, mut nyt noi pari viimesintä on kyl ollu semmosta säätämistä et hohhoijaa. Eipä näkyny matkahuollon haussa vieläkään että olisi edes liikahtanut helsingistä tuo paketti. Hinnat tuolla on kyllä yläkanttiin, puhumattakaan sitten esimerkiksi niiden vaatteiden laadusta sitten. Itsekin lähinnä tulee alejuttuja sieltä osteltua, tai koruja.

  Miekin siirtyisin mielelläni käyttämään Ebay:ta, mutta kun en oikeen osaa. :---D En ihan kässää miten koko homma pelittää. :D

  VastaaPoista