maanantai 1. elokuuta 2011

Ostoksia kera yhä kasvavan ketutuksen.

Tänään tapahtui ihme. Päätin päivällä lähteä kirppikselle. Sehän ei nyt yksinään poikkea millään tavalla normaalista. Sen sijaan se poikkeaa, että tuo miekkonen lähti mukaan, ilman pakotusta, ja valitusta siitä kuinka aina menee ikuisuus ja että sen hermot ei kestä. :D Käytiin siis kirpparilla, Suomalaisessa kirjakaupassa ja Seppälässä. Piti tuo mieheke palkita kuitenkin urotyöstä että jaksoi juoksennella mun kanssa ympäri kaupunkia, joten kustansin sille vähäisistä varoistani pari hampparia.

Kirppikseltä löysin (taas...) mekon, jonka yläosassa on mustia palloja valkosella pohjalla. Helma on musta, ja vyötäröllä menee musta nauha jonka saa sidottua taakse rusetille. Hintaa sille tuli kokonaiset 6e. Sen lisäksi että rusetit on kivoja, myös pallokuosi on jotakin jota en osaa vastustaa. Tykkään siitä että tossa on korkea vyötärö, ja se istuu riittävän hyvin.Seppälästä en löytänyt sitä mitä etsin, mutta saman tyylisen rätin sen sijasta. Mikkelin reissulla bongasin mustan korkeavyötäröisen muhkean hameen, jossa oli tosi kivat napit. Olisihan tuolla ollut semmoinen, kokoa xs. Ei ihan mene mun vyötärölle, joten jäipä taas hyllyyn. Löysin kuitenkin jostain joustavasta matskusta tehdyn korkeavyötäröisen kynähameen, jossa oli myös kivat napit ja ennen kaikkea: taskut. Piti tosin ruikuttaa armasta avokkia sponssaamaan hiukan. Maksan takasin kun jaksan.. :---DHameessa on myös irrotettavat olkaimet/henkselit, jotka kiinnitetään noihin nappeihin edessä ja mekon sisäpuolella oleviin nappeihin takana. Jostain syystä ne on vaan niin kirotun pitkät, että tarvinee lyhentää niitä. Jos vaikka jaksaisi kaivella ompelukoneen esille. Tosin mun mielestä toi hame on ihan kiva ilman niitä olkaimiakin.

Ja jotta jatkossa oppisimme armaan miehekkeen kanssa ottamaan parempia kuvia, (toivossa on hyvä elää..) mukaan reissulta tarttui myöskin tämä:Semmosta tällä kertaa. Naamasensuuri iski syystä että en kestä katella yhtään tätä nysää ja vinoa otsatukkaa. Helvetin cyberi, tarviin sen lisäkkeen!

Käryää käämit ihan kunnolla cybershopin toiminnan suhteen, pakettia ei näy edelleenkään. Ei ole liikkunut Helsingistä mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti