maanantai 23. toukokuuta 2011

I don't do mornings, or mondays...

Aamu alko tänään melko hitaissa merkeissä, ensinnäkin jäi unet vähälle viime yönä kun jäin vaan pyörittelemään kaikkia asioita päähäni ja sit kello oliki jo jotain kolme. Hups. Toiseksi, en oo ikinä ollut aamuihminen ja erityisesti tuntuu et maanantait on niitä hankalimpia. Tänään esimerkiksi meinasin pestä hampaani naamarasvalla. Melkeen olin hereillä ja silleen. :--D Vaatteet hukassa, lukkari hukassa, ja melkee unohin jo senki et mul on kyyti kouluun ja takasin.

Koulupäivähän tosiaan koostui siitä et ensin käytiin liikkasalissa läpi meiän opparisuunnitelmia ja sit siirryttiin leirikeskukselle palaveriin, jossa oli sit muita starttipäivän järjestäjiä. Tehään siis koko luokan kanssa yhteinen oppari, ja järjestetään syksyllä alottaville opiskelijoille starttipäivä, jossa pidetään yks rasti. Koko touhu kestää 14vrk. Oltiin sitten ainoa ryhmä, jolla oli suunnitelma valmiina siitä mitä tehään. Opot ja seurakunta oli ihan kujalla, niil ei olllut yhtään mitään ideaa mistään. Jotenkin rasittavaa mennä palaveeraamaan asioista, jos yli puolella poppoosta ei oo mitään kasassa. Käytiin läpi meiän suunnitelma, syötiin, kateltii rastipaikat ja lähettiin kotiin.Tämän näköisenä tuli tänään hiihdeltyä palaverissa. Ja vähä muuallakin.
Yks asia mitä muuten arastelen, on nuo mun silmälasit. Ne on ollut mulla käytössä jo yli vuoden, ja niit olis pakko pitää koko ajan ku muuten en nää ees eteeni. Tuntuu vaan et ne on koko ajan tiellä ja näyttää jotenkin tyhmältä. Siks sitä tuleekin normisti hengailtua kuvissakin ilman niitä. En tiiä muuttasko uusien kehyksien hommaaminen asiaa mihkään suuntaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti