tiistai 24. toukokuuta 2011

You won't miss a thing until it's gone

Koulupäivässä ei ollut tänään oikeen mitään kummempaa, ensihoito piti pakollisen luennon koulun turvallisuuspuutteista ja poikkeusolojen terveydenhuollosta. Sen jälkeen sit katottiin elokuva erityispedagogiikan tunneilla. Leffa oli nimeltään "Vähän kunnioitusta", ja kertoi kehitysvammaisesta Siiristä, joka haluaa itsenäistyä. Oli muuten hemmetin hyvä elokuva. Suosittelen tutustumaan jos jossakin tulee vastaan.

Alkaa kärytä käämit spotifyn kanssa, typerät noi uudet rajoitukset. Nou hätä, löysin kuitenkin korvaavan softan, Groovesharkin. Tuo vaan tosin toimii ilmaisversiona selaimessa, ja maksullisena sen saa koneelle. Ilmaisversiossa on ainakin astetta hankalampi käyttöliittymä kun esimerkiksi Spotifyssa, tai ainakaan toi ei mulle ihan heti auennut. Sama perusidea kuitenkin molemmissa. Grooveshark:iin saa myöskin luotua soittolistoja kun ensin rekisteröityy käyttäjäksi. (onpa kiva kun tää linkkihomma ei taaskaan toimi, riivatun blogger.)

Huomisen puuhana olis vissiinki herneiden siirtäminen isompiin ruukkuihin, keksisi vaan ensin mistä ne ruukut taikoo kun ei oo oikeen toi rahapolitiikka parhaimmillaan.. :DHerneiden versoja.. :>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti