sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sunday.

Tänään oon ollut jotenki omituisen aikaansaava. Alotin aamulla kämpän siivouksella, pyykinpesulla ja tiskien tiskaamisella. Pidin pienen kahvitauon ja jatkoin sit kouluhommien tekemisellä. Se olis sit perhesosiologian portfolio&oppimispäiväkirja valmiit palautettavaksi. Huomenna onkin hieman erilainen päivä kuin normaalisti, ensinnäkin saan kyydin täältä tuppukylästä koululle, jossa valmistellaan opinnäytetyön toiminnallista osuutta 11.30 saakka. 11.30 lähdetään varsinaisen toiminnallisen osuuden toteutuspaikkaan tutustumaan. Siellä sit päivä alkaaki lounaalla, ja sen paikan tietäen, ruoka on ihan parasta. :) Omnomnom vaa!

Eilen tosiaan väsäilin niitä hamahelmijuttuja. Noist olis tarkotus tulla osasta koruja ja osalle en oo ihan viel keksiny käyttötarkotusta. Tämmösiä niistä sitten tuli:pääkalloja ei voi olla koskaan liikaa. erityisesti rusettipäisiä semmoisia.. :D


Pieniä vaikutteita supermariosta ehkä. Ökkömönkiäisiä. Oon muuten aina miettiny et tuo on hassu sana. Mikä ihmeen ökkö?


Rinkula, pöllö ja koskettimet, noist meinasin jtn avaimenperiä.

Puuhailin tänään myös tämmösen parissa:

Ideana tuossa kirjassa on siis valmistaa kierrätysmatskuista (esim. teoriassa mikä tahansa vanha paita käy..) symppiksen näkösiä pehmoleluja. En tiiä muista, mut miä tykkään ainaki edelleen pehmoötököistä. :--D Voi toki olla et oon jumahtanu 6-vuotiaan tasolle tässä asiassa mut so what. Pehmolelut on kivoja. Varsinkin itsetehdyt! Tänään tosiaan piirtelin muutaman kaavat ja jos ens viikolla jossain välissä sais aloteltua tekemistä. :)

Mut nyt meikäläisen ilta jatkuu viel hetken sohvalla löhöten ja tän otuksen kanssa hengaillen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti