maanantai 30. toukokuuta 2011

Aamuja.

Herääminen. Maanantai. Kouluunlähtö.

Miks ihmeessä tää on näin hankalaa? Meinaa millään taas pysyä silmät auki. :--D Oon ehkä maailmankaikkeuden surkein aamuherääjä. 

Aamusin oon useimmiten ihan pihalla ja laahustan ensimmäisenä lataamaan kahvinkeittimen. Kahvin valuessa katson peilistä millanen hirviö sieltä tänään tuijottelee, käyn pesulla ja harjailen letin.Kahvi on jo todennäkösesti tällä välin tippunut, joten seuraavana käyn hakemassa lempimukiini kahvia. Paljon.


Hörpin kahvia samalla kun availen silmiäni ja etsin vaatteita. Tai pakkaan laukkua. Sitten onkin vuorossa hymyn (irvistyksen..) maalaaminen kasvoille, jossa kestää keskimäärin 20min, huonona aamuna tuplasti.. :D Kun on nassukka hoidossa ja kamat kasassa, juon toisen kupillisen kahvia, avaan tietokoneen ja tsekkailen mailin yms, ja syön nopeasti jotakin, ennen kuin säntään ulos, todettuani että kello on jo miljoona ja saan taas juosta bussiin.

Normiaamu. Tää aamu on poikkeus siihen nähden että oon jo nyt valmis, ja aikaa on viel puol tuntia. Wooooot? Ehkä tää johtuu lähestyvästä kesälomasta. Tänään saa opintokortin, heheheee saas nähä millasia numeroita sinneki on taas tipahdellu.. :--D

Hemmetin hienoa aamua vaan kaikille, miä ryystänki viel kupillisen kahvia, kuuntelen hetken radio rockia ja juoksen bussille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti