sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Yarrr, i'm a pirate. Or not.

Tuli tosiaan eilen käytyä katsomassa tuo uusin pirates of the caribbean, 3D versiona. Ikinä en oo aikasemmin noissa 3D leffoissa käynyt, ja hintakin jonkin verran kirpasi (11,50e..), mutta oli kokemuksena ihan kiva. Oon lukenut melko ristiriitasia kommentteja ja kokemuksia 3D leffoista, mut täytyy kyllä sanoa et omasta mielestäni oli kyl paljon parempi kuin normileffa. Lasit päässä oli hiukan häröä aluksi katsella leffaa, mutta eron tavalliseen elokuvaan kyllä huomasi. Ainoa miinus mikä nyt tulee mieleen on se, että puolessa välissä iski ihan törkeä päänsärky. Enkä muuten ollut ainoa, kaveri valitteli samaa leffan jälkeen. Ja jos ei olis ollu piilareita päässä, niin silmälasien päälle laitettuna ne 3D kakkulat olis todennäkösesti painanu melko "kivat" urat ihoon. Kiristi ne päätä kyl muutenkin.. :--D

Itse leffa oli aikaisempiin piraatteihin verrattuna vähemmän hauska, ja hitusen vakavampi/synkempi. Tarinahan toimi ihan hyvin, mutta jäin kaipaamaan kuitenkin sitä hauskuutta.. Ihan ok pätkä jos pirateseista tykkää, mutta silti peräänkuulutan sitä edeltäneissä osissa ollutta huumoria. Loppupuolella elokuvaa sitäkin toki tuli, mutta ei kuitenkaan omasta mielestäni riittävästi. Parilla hymähdyksellä selvittiin ulos teatterista.

Leffan jälkeen kävästiin paikallisella ostarilla kahvilla kaverin kanssa, juoruiltiin ja hajottiin erääseen elämäänsä ja työhönsä kyllästyneeseen vartijaan. Tosin ostarin vartijan duuni jossain keskellä synkkää Kymenlaaksoa, ei kai oo ihmekään jos vähän nyppii. Vois silti yrittää miettiä sitä omaa ulosantiaan, tarvi sitä omaa fiilistään asiakkaisiin purkaa. Samalla reissulla kävästiin kaupassa ja sit miä lähdin uljaan ratsuni (..ah ihana paikallisbussi..) kanssa kohti kotia. Asemalla törmäsinkin yhteen tuttuun ja hetken aikaa jubailtiin, ennen ku piti juosta bussiin.
Oli kaikinpuolin kiva ilta, näitä lisää kiitooos. :)

Tämän näköisenä tuli pyörittyä kaupungilla:

Oon niin rakastunu tohon hattuun, et tuun viihtyy toi pääs varmaa koko kesän. Just hyvä hattu kun omaa semmosen ihanan maantienharmaan juurikasvun ja seuraavaan värjäykseen on vielä aikaa.. :D

Kuvissa päällä olevat vaatteet & asusteet ovat hattua, sekä ranne,- ja kaulakorua lukuunottamatta kotoisin paikalliselta kirpparilta. :) Hatusta en enään muistakaan mistä sen olen ostanut, rannekoru on Seppälästä, ja kaulakorun olen itse väkertänyt hamahelmistä ja vanhan korun ketjusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti