tiistai 17. heinäkuuta 2012

Days go by

Tervehdys teille rakkaat lukijani, ellette ole kadonneet maan alle sillä välin kun olen viettänyt evakkoaikaa porukoillani

Olen tosiaan viettänyt aikaani kohta yli kuukauden vanhemmillani, koska kotona on niinkin radikaaleja toimenpiteitä käynnissä kuin putkiremontti. En valita, onhan se porukoilla oleminen tietyllä tavalla lomaa omasta arjesta, kun useimmiten joku muu hoitaa kokkaamisen ja ei tarvitse sen suuremmin stressata mistään. Siitä huolimatta on alkanut tulla selväksi että ei omilleen muuttaneen paikka ole vanhempien luona, on tullut muutaman kerran heiluttua hulluuden rajamailla. Ensi kuun alkuun mennen olisi tarkoitus suunnata takaisin kotiin, oli siellä remontti kesken tai ei. 

Varsinaisesti en ole oikein tehnyt mitään ihmeellistä. Olen kuvaillut, lukenut kasan kirjoja, askarrellut ja vääntänyt koruja. Muutama reissukin siskoille & Helsinkiin on tullut tehtyä, mutta niistä nyt ei mitään erityistä kerrottavaa ole. Juhannus meni siskon ja siskon miehen sukulaisten kanssa mökillä. Pääsin sitten "maalaisena" sytyttämään saunan joka ilta, kun jostakin syystä muut ei sitä saaneet syttymään.. Jotain hyötyä siitäkin että on asunut puol elämäänsä puulämmitteisessä talossa. Sivumainintana vielä että ensimmäistä kertaa elämässäni mua puri koira. Sääressä on jäljet viel'kin, mutta ei sen suurempia traumoja jäänyt..Avokki on piipahtanut porukoillani myös, ja kerran olen käynyt kotona. Alla oleva otos on eräältä kuvausreissulta, kävimme paikallisella luontopolulla joka kuhisi hyttysiä ja muita pistiäisiä. Tarkoituksena oli ottaa kuva jossa näytän normaalilta, well, mission failed. Huidoin hyttystä ja päädyin näyttämään joujou naiselta. Koskahan se "normaali" kuva onnistuis? :D
Tämän "lomailun" aikana on omassa mielessäni selkiytynyt muutama asia, liittyen tulevaisuuteeni. Ensinnäkin tavoitteena olisi päästä opiskelemaan valokuvausta. Ensimmäisenä olisi haku opistopohjaiselle linjalle, jossa oppisi ihan perusjuttuja valokuvaamisesta. Kuitenkin kun kyseessä on opisto, koulutus maksaa. Eli ennen kuin haaveilee sinne pääsystä, tulisi saada kerättyä aika iso kasa rahaa. Siitä päästäänkin toiseen aiheeseen, töihin. Ei auta kuin toivoa että syksyllä jatkuu työt, koska muuten lähtee pohja mun suunnitelmilta. Fingers crossed! :) 

Kuvia on kertynyt jonkin verran mm. erinäisistä askarteluista. Ajattelin tehdä niistä erillisen postauksen, kun ei viitsi ihan kaikkea lätkiä samaan. :) Tulossa olisi mm. mekon tuunauksesta juttua, itsetehtyjen korutelineiden esittelyä, uusia koruja ja vielä yksi askartelu johon sain inspiksen vanhempieni mäyräkoirasta. :) 

Meinasin myöskin tehdä jotakin blogin ulkoasulle, ei oikeen enään miellytä silmää tämä nykyinen. Jotakin kevyempää olisi kiva saada tilalle, ainaisen mustan sijaan.Olen myös miettinyt että pitäisikö tämä blogi pitää puhtaasti askartelu/käsityö blogina, ja tehdä toinen joka keskittyisi kuvausjuttuihin, vai riittäisikö tuo kuvasivusto. Mitään päätöstä en toki ole saanut aikaan, päätösten tekeminen on muuten mulle jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeeta. 


Tällä hetkellä olen siskollani Espoossa kissavahtina. Otin omankin kisun mukaan, mutta se ei oikein tahdo tulla juttuun siskon kahden kissan kanssa. Pieni vaan sähisee ja murisee heti kun jompikumpi kissoista yrittää lähestyä. Päädyinkin viime yönä nukkumaan Doriksen kanssa suljettujen ovien takana.


Uusin kiinnostuksenkohteeni on tällä hetkellä skräppääminen. Innostuksen sain kun löysin Suomalaisen Kirjakaupan alennusmyynnistä aihetta käsittelevän kirjan 3e:lla. :D Hieno tapa yhdistää itse otetut valokuvat ja askartelu. Varsinkin kun kuvia on kertynyt melkoinen läjä ja kaikki ei mahdu millään seinälle. :) Piipahdinkin tänään päivällä ostamassa muutamia tarvikkeita ensimmäisen sivun ("leiskan") tekoon. Neljä pakettia kuviopapereita, pussillinen kuviopaperista leikeltyjä kuvioita, tarroja, kaksipuolista teippiä, valokuvaliimaa, viivoitin, ja muutama kynä, niillä pääsee alkuun, luulisin ainakin niin. Haluaisin kyllä vielä mm. muutaman kuvioleikkurin yms, mutta niiden hankkiminen jää varmaankin syksyyn. Vielä pitäisi hommata kartonkeja pohjiksi, ja myöhemmin tarpeet albumin kansien tekoon. Kunhan pääsisi kotiin niin saisi aloitettua! :D 
Melkeen kaikki tarvikkeet..

Tarrat ja kuviot, kuvioiden mukana tuli myös paljetteja, yay!


Nyt jos lähtisi pitämään seuraa tuolle kiukkuiselle karvanaamalle ja suunnittelemaan skräppijuttuja. Tällä viikolla heittelen ilmoille aikaisemmin mainitun mekon tuunaus jutun! Siihen sakka, se on mmmmmmoro! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti