keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Korusia ja kuulumisia.

Hiljaiseloa on tullut vieteltyä tässä kuukauden päivät. Ei oo vaan jaksanut kiinnostaa kirjoittelu, ja kuukauden sisään on tullut reissattua jonkin verran. Ensin putkiremonttia pakoon kissan kanssa porukoille, porukoilta viikoksi Lappiin, takaisin porukoille ja useampana päivänä edestakaisin sukkulointia välillä porukat-helsinki. Kuvasaastetta ja uusia koruja on kertynyt melkoinen määrä, joten kaikkia en ala tähän postaukseen kyllä laittamaan. :D Oon pohtinut sen kuvausbloginkin perustamista, mutta sen sijaan päädyin tekemään tunnukset TÄNNE. Tästä lähtien tuolta tulee löytymään suurin osa onnistuneista otoksista. Kuvien pitäminen tuolla maksaa sen 3e/kk, mikä ei oo mun mielestä paha hinta. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka aikana voi kokeilla tuota palvelua.

Tilailin tässä muutama päivä sitten bookplussalta kirjoja, tänään saapui sitten tuo ensimmäinen, "Jonakin päivänä kaduttaa". Luin kyseisen kirjan samantien ja kerralla alusta loppuun. Pistipähän taas miettimään sekin. Vielä olisi tuloillaan mm. Natascha Kampusch:in elämänkerta, pari töihin liittyvää opusta ja Burleskin historiasta kertova kirja. :D

Anyway, tän pidempään jaarittelematta tässä on muutamia tuotoksia.

Kallosormuksia! :)Kimaltelevia ruususormuksia. :)

2 kommenttia:

  1. Apua mie rakastuin nuihin pääkalloisiin, ihania!! :) <3 Voi että, miten söpöjä.^^

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Ne on kyl aika sulosia, melkee tekis mieli pitää itellään kaikkia värejä yks pari, mutta eiköhän ne kaikki mee myyntiin kuitenkin. :)

    VastaaPoista