perjantai 2. maaliskuuta 2012

You've got mail!

Päädyin poistamaan tuon eilisen kirjoitukseni. Ehkä pyhitän tämän blogin kuitenkin materiajutuille ja askarteluille. Asiasta toiseen, postinjakaja toi tänään muutaman kivan jutun mukanaan. Sillä tosin ei tainnut olla kamalan hyvä päivä, päätellen "perkeleiden" määrästä joiden saattelemana ko. henkilö survoi paketteja postiluukusta.

Facebookin kirppiksiltä ostelemiani juttuja tipahti kaksi kappaletta, ensi kesäksi sortsit, joita toivottavasti uskaltaisin pitää, ja vyötärövyö kivalla kallosoljella. Postiin oli myös saapunut kirjattuna kirjeenä yksi ebay löydöistä, joka osoitttautui erilaiseksi kuin kuvissa, mutta kaikesta huolimatta ihan kivaksi. Vielä odottelen kaksia kenkiä, mustaa pitsiä, ja yhtä toppia. :)

Fb kirppikseltä hommailtu choker

Ebay paita ja sortsit, joita tuskin kehtaan pitää julkisesti. :D

Goottikirppikseltä ostettu pikkuruinen pirteä kassi. :)

Goottikirppikseltä TRIPP: in kääntöhamonen

Käännettynä hame näyttää tältä. :D Itse tykkään tosta pikkukallo printistä enemmän.


Niin ikään goottikirpparilta ostettu vyötärövyö, tuo solki on vaan niin hieno!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia oot tehny. :) Shortsejahan voi pitää ulkona juurikin noin, joko legginsien tai sukkisten päällä. :D Tota laukkuu kyyläsin kans samaiselta kirpparilta, mutta mul on edelleen semmonen laukkukasa tuolla et en suostu yhtäkään ottamaan sinne.

    VastaaPoista
  2. Tänks. :) Niin miä oon vähä pohdiskellutkin, voi olla että alottelen pitämällä niit tolleen ja jos rohkeus riittää ni ilman. Tosin mulla kun on melkoset reisikompleksit ni taitaa jäädä leggareiden kanssa pidettäviksi.. :D Miäkin päätin etten osta enää ainuttakaan laukkua, mut kuinka kävikään, löysin saman laukun jota olin tiiraillu ebayssa, läheiseltä ostarilta halvemmalla. Pitihän se sit kotiuttaa... On kiva omata hiiskatin hyvä itsehillintä.

    VastaaPoista