lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kävin kotkassa..

Kävästiin tänään murun kanssa Kotkassa, tarkoituksena oli piipahtaa pelikaupassa ja nähdä yhtä miun kaveria. Kävästiin sitten gamestopissa, ja löydettiin muutamat kivat pelit. Itsehän ostin Angry birdsin, oon jääny iha koukkuun facebook versioon ni piti saada tuo originaalikin. :D Sen lisäksi pyörittiin siellä muutenkin. Paikalliselle ostarille olikin sitten tullut uusi kauppa, joka kaupitteli erityisesti kenkiä ja laukkuja.. Uskomaton onnenpotku osu kohalle, koska siellä kaupassa oli myynnissä tismalleen sama veska jota kattelin toissapäivänä ebaysta. Hintakin oli kohtuullinen, joten mukaanhan se lähti.. Voin tosin perustella tämän hankinnan sillä, että a) mulla ei oo ainuttakaan ehjää tilavaa laukkua ja b) ebayssa tuo olisi maksanut enemmän postareineen.. Eikä tuo laukku ole materiaaliltaankaan ihan sieltä huonoimmasta päästä, vaikuttaisi melko laadukkaalta matskulta ensituntumalta. :) Jotta tähän olisi varaa, sydän verta itkien laitoin myyntiin erään himohienon mekon, josta piti tulla mun valmistujaismekko, mutta joka jäikin henkariin roikkumaan jonkun ihme "yhyy oon läski" kompleksin takia. Nyt kun kattelee kuvia ni ei se niin pahalta mun päällä olisi näyttänytkään. Itku. :( Kotkan reissun päätteeksi oli kaveri tuonut tuliaisia Helsingin reissultaan. Sain ihanan kirkkaan pinkin, kimaltelevan minisilinterin! :D
4 kommenttia:

  1. Kiitos! Enpä olis uskonu tollasta löytäväni täältä takapajulasta! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä että joku asioi pasaatin pikkukaupoissa! (: Kauppakeskuksessa on ollut monenlaista yrittäjää ja yritystä, mutta tosi moni on joutunut lopettamaan ja ketjuliikkeet on jääneet jäljelle. Esim. lävistyskoruliike ei kestänyt kahtakuukautta pidempää! Sori pitkä vuodatus!

    VastaaPoista
  3. Itse tykkäisin suosia enemmänkin noita pienempiä liikkeitä, mutta harmillisen usein hintataso on lompakolle liian kallis. Tuo pasaatin laukkukauppa on kyllä ihan mahtava, toivottavasti edes se kestää pidempään tuolla. :) Millonkas siellä on läväriliike ollut? Ja eipä mitään, kiva kun kommentoit! :)

    VastaaPoista