maanantai 24. lokakuuta 2011

Syyskerhoilua.

Syyskerho alkoi tänään ja kuten arvelin, tulihan siellä pari tuttua naamaa vastaan aiemmista harjoitteluista. :) Muksut katteli elokuvia ja kävästiin koulun pihalla leikkimässä. Sain myös räpsittyä kohtuullisia kuvia, ja opettelin murun opastuksella pienentämään niitä. Kuvien kun on tarkoitus päätyä kerhon nettisivuille. Opetin muksujakin kuvailemaan, hieman kyllä kauhistutti katsella kun muksut räpsii melkeen parin tonnin kalustolla kuvia, olin valmiudessa nappaamaan kameran omiin kätösiini jos vaikka alkaisi näyttää siltä että kapistus on tippumassa tai jtn.... Huh.

Tänään tuli pidennykset, tietysti sopivaan aikaan siten että olin ehtinyt jo värjätä pään, ja eihän ne oo lähellekään samanväriset tän pään kanssa. Onpahan valmiina sitten.. Korviskoukut tuli myös. Perjantaina tuli myös kirje, jossa piti olla irvikissa-koru, sen sijaan siellä oli joku täysin erilainen killutin. -.- Enpä jaksa alkaa palauttelemaan, joten olkoon.

Kerhon pihalla on vielä ihanan värikästä.


Huomenna postailen erään haasteen tiimoilta, ennen kuin unohdan senkin. :D En muista nykyään enään mitään, ajatukset pyörii hyvinkin pitkälti harjottelussa ja erilaisten siihen liittyvien juttujen ympärillä. Suunniteltavaa olisi vaikka kuinka paljon, tuntuu vaan välillä että aivokapasiteetti ei ihan riitä kaiken käsittelemiseen, ja sitten unohtelen kaikenlaisia asioita.

3 kommenttia:

  1. Tilasitko irvikissakorun ebayn kautta?

    VastaaPoista
  2. inise myyjälle.. ne yleensä heittää refundia paypaliin ku lähetys kuitenki maksais yli arvon jne jne.. mä oon parissa tapauksessa laittanu et refundia ni saatte positiivista palautetta.. hyvin toiminut..

    VastaaPoista