lauantai 22. lokakuuta 2011

Ping.

Whoaaaa, että väsyttää. :D Järjestettiin sitten muksuloille iipparissa halloween kemut. Itsehän vastasin hyvinkin pitkälti koristeluista ja kuvaamisesta, koristeluista pari kuvaa tässä. Noiden lisäksi väänsin oville hämähäkinseittejä joihin laitoin muovihämppyjä jne, mut jostain syystä niistä en sitten ehtinyt räpsiä kuvia..

Kävästiin tänään miehekkeen kanssa tsiigailemassa hämähäkkejä, kaupungissa kun oli hämähäkkinäyttely. Hämppyjen lisäksi siellä oli myöskin erilaisia sirkkoja, skorpioneja ja taisi olla myös ihan helvetin ruma ja pitkä tuhatjalkainen... Yhhh, semmonen ku mönkis yöllä viereen.... Täytyy sanoa että lievästi hämiskammoiselle, (erityisesti toissakesän jälkeen kun meinasin nielaista kahvin seassa semmosen kivan peukalonpään kokosen hämähäkin...) näyttely oli kokemus isolla K:lla. Niin kauan kun ne otukset on terraariossaan, ne on jopa jollain  omituisella tavalla ihan söpöjä kaikkine karvoineen ja jalkoineen. Mut silti, hui.

Kävästiin ennen näyttelyä kirppiksellä, josta teinkin parhaimman löydön pieneen ikuisuuteen.. Iron Fistin lähes uusi huppari, hintaa huikeat 3€! Ei tarvinnut kauaa miettiä lähteekö mukaan vaiko ei... :D Tuossa on vielä semmosta karvaa tuo vuori, on lämmin ainakin. :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon ettiny ikuisuuden Iron Fistin fug bootseja edullisesti. Löysin eurolla semmoset kirpparilta. Oli kyl aika loppuunkäytetyt, mut ois menny. Mut kolme kokoo liian pienet, joten suoraan sanottuna ketutti kun piti jättää sinne. Samoin seuraavassa välissä itkin, kun kaks kokoo liian pieniä Pleaserin korkkareita.

    VastaaPoista
  2. No varmasti joo ketutti.. Itellä on kans välillä tullu semmosii itkupotkuraivareita kun tuolt paikallisesta on löytänyt jotain fistiä tai lipparin vaatteita pilkkahintaan, mut sit ne onki ollu pari kokoo liian pieniä. -.- Mä oon kans koittan ettii niit, itken verta joka kerta ku vilkasen niiden hintoja. Ebaykaan ei tarjoile kyseisiä monoja juurikaan edullisemmin ku mikään muukaan paikka.. Ei kai auta ku alistua kohtaloonsa ja ostaa ne joskus hinnasta huolimatta tai odotella onnenpotkua. :/

    VastaaPoista