torstai 4. elokuuta 2011

Viisurijuttuja.

Aamulla heräsin siihen että viisuriin sattuu niin maan hitosti, ja mitään ei oikein pysty syömään. Kolme päivää kipuilua on mielestäni riittävästi, joten soittelin hammaslääkäriin, ja sain ajan reilun tunnin päähän.

Oon aina inhonnut hammaslääkärissä käymistä, kiitokset tästä ala-, ja yläasteen ajan kyseistä hommaa harjoittaneen tohtorin, joka aiheutti enemmän harmia kuin hyötyä tekemisillään. Saan aina vilunväreitä ja ahdistuksen jos joku edes mainitsee hammaslääkärin. Hyi.

Saavuttuani hampilääkärin vastaanotolle, pääsin pienen odottelun jälkeen huoneeseen. Lääkäri oli tosi kiva, ja kertoi koko ajan mitä tekee. Tulipahan koettua hammasröntgen, ja ihanat puudutuspiikit. Sinnehän se meni sitten se viisuri, eikä tuntunut missään. Nyt sit jomottelee ihan kiitettävästi, mutta onneks on riittävästi toimivia lääkkeitä varastossa.

Murun äitin pitäisi kohtapuoliin ilmestyä kämpille, viipyilee ilmeisesti pari yötä. Kivaa vaihtelua sekin.. Sen sijaan kaverit perui tulonsa, tulevat kuulemma parin viikon päästä isommalla porukalla. Ehkä parempi niin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti