tiistai 9. elokuuta 2011

Come let's pray for the weekend

Huhhuh millainen viikonloppu taas. Riittipähän ainakin tekemistä, jos ei muuta. :D Anoppi tupsahti kylään torstai-iltana, ja olikin meillä sitten sunnuntaihin saakka. Viikonloppuun mahtui mm. autokaupat, autolla huristelua ja kotiseutumatkailua, shoppailureissuja, kirppistelyä, hiustenvärjäilyä,  ja kaiken kruunasi tietysti  ex tempore reissu anopin kanssa paikalliseen "yökerhoon" Oli muuten harvinaisen hauska reissu.. :---D Muistoksi reissusta sain varsin mojovat rakkulat jalkoihini, ja astetta inhottavamman jalkasäryn, mutta eipä tuo hirvittävästi haittaa. :D Eilinen päivä menikin sitten toipuessa tuosta kaikesta.

Saatiinpa nyt sitten tosiaan hommattua talveksi auto, joka vissiin viel toimiikin kohtuullisesti. Yay. Ennen kaikkea siinä on tilaa meiän romuille, elukoille ja mukavat penkit.Miinuksena sanottakoon vaikka se että ei taida olla mikään kauhean taloudellinen vekotin. Pääasia että pääsee liikkumaan jollakin.

Sain muuten cyberin paketinkin kahden viikon venailun jälkeen, ja voin kertoa että se hiuslisäke on harvinaisen surkean näköinen ilmestys. Ensinnäkin jo se paketti missä se tuli, oli teipattu ulkonäöstä päätellen joku kolme kertaa uudestaan kiinni. Toiseksi, sen piti olla vaalea,  mutta joukossa on tummanruskeita hiuksia, jotka erottaa ihan selvästi. Kolmanneksi, koska kyseinen lisäke oli ihan kippurassa ja taipui rumasti miten sattuu, kokeilin suoristaa sitä alhaisella lämmöllä suoristusraudan kanssa. Noh, koskaan aikaisemmin en ole kuullut että aitohiuslisäkke sanoo" tsäp" kun sitä hipaisee suoristusraudalla. Käyttämättä jäi, ja mieleni tekisi valittaa, sekä lisäkkeestä että kyseisen kaupan toiminnasta muutenkin. Mitenhän se lisäke reagoin jos laitan siihen punaisen värin, tuskin ees tarttuu. -.-

Värjäiltiin myöskin hiuksiani viikonlopun aikana, kaksi kertaa. Ensimmäisen värjäyksen jälkeen hiukset muuttui latvoista harmaiksi, ja juuresta rusehtaviksi, kaikki tämä tietysti höystettynä vaaleanpunaisilla raidoilla. Seuraavaksi tinttasin päähäni rialia paketillisen, koska sillä on normaalisti vaalennut vaikka olisi ollut minkälainen letti tahansa. Jostain syystä niin ei kuitenkaan tällä kertaa käynyt, vaan edelleenkin tuo vaaleanpunainen on ja pysyy. Tosin uskon että tuo punainen tarttuu kyllä jo kun pohja on suht vaalea, mutta harmittaa silti ettei tuo tukka vaalene kunnolla millään ilveellä.

Eilen iski tylsyys, joten päätin hyödyntää anoppisen mukanaan tuomia helmiä, ja tein muutaman rannekorun. Totesin myös että pitänee keksiä jokin patentti että saisin tehtyä myös korviksia, ilman että hermot menee ensimmäisen viiden minuutin aikana. :D"100% human hair, blond", yeah right.Jääkaappirunoutta ala anoppi
Täydennystä kynsilakkavarastoon.. :DEilisen tylsyyden tuotokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti