keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Technical breakdown.

Mulla on ilmeisesti joku magic touch, ei niinkään hyvässä mielessä, vaan olen onnistunut viikon parin sisään sekottamaan kaksi tietokonetta, omani on niin sekaisin että tuskinpa siitä enään mitään iloa on. Ellei sitten jollain konstilla onnistu asentelemaan miniläppärille koko xp:tä uusiksi, joka on muuten homma johon mun kärsivällisyys ei riitä. Nyt sitten kun olen lähinnä käyttänyt äitin konetta, niin sekin alkaa osoittaa sekoamisen merkkejä..

Tuli tosiaan oltua viime viikonloppuna pienellä reissulla, näin kavereita Helsingissä päivällä ja illalla sitten lähdettiin ystävän kanssa tanssimaan. Oli kyllä omituisen onnistunut reissu, ja nuo korolliset gladiaattoritkin pääsi kokeiluun.. Ilmeisesti ei ole ihan tehdyt muutaman tunnin tanssimiseen, toisesta meinaan lensi jossain välissä koko korkolappu jonnekin hevonkuuseen. Suutarireissu tiedossa siis.. Muuten ilta oli harvinaisen onnistunut, ellei lasketa sitä että tuli tosiaan nukuttua kaksi tuntia, ja lähdettiin siskon kanssa kohti Haminaa hakemaan tuota armasta avomiestä porukoiden luokse. Kyllä muuten lihakset huus hoosiannaa maanantaina.. Kaipa se muutaman tunnin tanssiminen sitten toimii, kivuista päätellen ainakin. :D

Taaskaan en ole osannut oikeen hillitä ostosvimmaani, erehdyin käymään entisen kotipaikkakunnan Seppälässä, jossa oli melkoiset alennukset. Siitä johtuen kokoelmaani päätyi muutama koru lisää, ja eräältä bloggariltakin tulis ostaneeksi pari korua. :D Näistä kuvia ensi viikolla, kun pääsen kotikoneelle laittelemaan niitä koneelle.

Porukoilla oloaikana ollaan tosiaan grillailtu tuon avokin kanssa, eikä olla onnistuttu vielä polttamaan koko kämppää maan tasalle. :D Tänään jatkuu samoilla linjoilla. Kissa on muuten ihan onnessaan kun se saa tutkia ja sillä on hemmetisti piilopaikkoja. Uloshan tuo haikailisi, pitäisi ensin saada sille jostakin valjaat.

Eipä miulla sen kummempia tähän väliin, ens viikolla jos saisi kuvia ulos kamerasta. Tympeää kirjoitella pelkästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti