maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäislomailua.

Päätettiin lähteä pääsiäisen viettoon porukoilleni Espoon lähistölle. Matkaahan tästä kertyy liki 150km per suunta, joten se olikin sitten ensimmäinen pidempi reissu mun ajamana. Lähettiin torstaina töiden jälkeen ajelemaan, ja kammosin jo etukäteen kaikkia hiton tietöitä ja erityisesti jossain kehä kolmosella seikkailua, mut ilman suurempia hässäköitä selvittiin perille. Kissa nyt ei matkustamisesta perustanut vaan huusi koko matkan ajan. Tässä on muuten tuo mun hieman kolhittu kulkuvälineeni; ei se järin kaunis ole, mutta sillä pääsee eteenpäin. Ja taakse jos on tarvis! :D


Pääsiäinen meni melko nopeesti, lauantaina kävin entisessä kotikylässäni pyörähtämässä, ekaa kertaa ajelin yksinäni niinkin pitkän matkan. Oli aika jännää,enkä tietääkseni tyrinytkään mitään. :---D Käväsin moikkaamassa yhtä kaveriani, joka sattui olemaan sopivasti vanhemmillaan. Kävästiin latella ja ostoksilla. :) Näin myöskin saman kaverin vanhempien 7 kuukautisen saksanpaimenkoiran ja pitihän sitäkin heti ahdistella kameran kanssa..


Kaikenkaikkiaan oli ihan kiva reissu, tuli saunottua, ajeltua ja ennen kaikkea rentoiltua, ihan niin ku lomalla kuuluukin. Huomenna koittais paluu arkeen, mut onneks on vaan nelipäivänen työviikko.. ;)



Ainii, ja hyvää aprillipäivää, mun kohalle ei oo viel osunu jekkuja, mites muut? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti