sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

I'm Alive!

Hengissä ollaan!
Ajattelin harkita paluuta tämänkin blogin pariin, keskityttyäni pidemmän aikaa pelkästään askartelu/käsityöjuttuihin.

Pientä päivitystä kuulumisiin. Suurimpia juttuja mitä nyt on viime aikoina tapahtunut, on ainakin se että sain kuin sainkin ajokortin ja vielä ekalla yrittämällä. Reilu viikko sitten sain kortin, ja toissapäivänä ostin auton. Ei se kaunis ole, mutta sillä pääsee eteenpäin. Sattuneesta syystä että kyseessä on farmari, sen peruuttaminen ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Inhoan ruutuun peruuttamista muutenkin ylipaljon. Melkoista opetteluahan tuolla laivalla ajaminen on, mutta toistaiseksi en ole onnistunut aiheuttamaan mitään hirvittävän suurta vaaratilannetta tai kaaosta liikenteessä... :D Kunhan saan tuon kulkupelin pestyä ja puunattua, lätkäisen tännekin siitä kuvan. Pääsiäisenä olisi vuorossa ensimmäinen pitkä reissu kyseisellä vempeleellä, ja ensimmäinen sellainen mun ajamana. Pitäisi lähteä porukoille piipahtamaan.. Saapa nähdä mitä siitä tulee. :)

Huomenna aamulla pitäisi töihin liikahtaa ensimmäistä kertaa autolla ja ihan yksinäni. Apuva. En enää ees muista reittiä sinne. :D Pitää vissiin virittää puhelimen navigaattori toimintaan.... Kuinka surkeeta on ettei ihminen osaa ajaa näin pienessä kaupungissa 5km päähän työpaikalleen ilman navigaattoria? :---D Tuskin uskallan ees musiikkia kuunnella pieneen ikuisuuteen, kun joutuu keskittymään täysillä siihen että pysyy tiellä ja en aiheuta kaaosta säheltämällä. Jaiks.

Suunnitteilla olisi radikaali ulkoasun muutos tällekin blogille, vielä kun keksisi millaisen bannerin sitä tekisi. Värimaailma on melkeen selvillä jo. 

Tässä vaiheessa pientä pärstäpäivitystä parin kuvan muodossa tännekin suunnalle:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti