keskiviikko 8. elokuuta 2012

Hieman huvia

Nyt on palattu kotiin, ja voin muuten kertoa yhden asian. Putkiremontin jälkeinen siivoaminen on melko syvältä sieltä jostakin. Seinien, lattioiden, tasojen ja laattojen pyyhkimistä pyyhkimisen perään, imuroimista, järjestelemistä, vähän lisää pyyhkimistä ja imuroimista. Kaiken huipuksi kun ei ollut remppa kokonaan ohitse kun kotiin tulin, eteisen seinä oli revitty aikaisemmin auki koska naapurin putket menevät osittain meidän puolella, olinhan se jo laitettu umpeen mutta viime päivinä tässä on ravannut kuitenkin porukkaa vääntämässä tuon seinän kanssa. Remontin jälki ei myöskään ole mitenkään hirvittävän laadukkaan näköistä, mutta olkoon. Kunhan vaan saisi olla rauhassa. MUR!

Mekkopostaus venyy ja venyy, koska en saa aikaiseksi juuri mitään. Kaveri lähti sunnuntaina muutaman päivän vierailun jälkeen takaisin Helsinkiin ja mä oon vaan nukkunut ja myynyt omaisuuttani netissä. Töitä odotellessa.

Kaveri tosiaan tuli muutaman päivän visiitille, juuri sopivaan aikaan kun oli "Hamina Tattoo", tuo iki-ihana sotilasmusiikkiin keskittynyt viikon mittainen tapahtuma. Kaupunki täynnä ihmisiä, kerrankin. Tulipahan sitten katseltua paraatia, pyörittyä ilmaistapahtumissa, katseltua ja kuvattua Pelle Miljoonan keikkaa,istuskeltua rannalla, kirppisteltyä sekä käytyä paikallisen uuden "rokkibaarin" klubipuolen avajaisissa. Viimeksi mainittu reissu oli melko hulvaton, oli mielenkiintoisia ihmisiä liikenteessä. :) Saa naureskella varmaan vielä pitkään muistoille. :) Iltaan valmistautuminenkin oli tällä kertaa melko mukavaa, hyvää seuraa, muutamat kivat drinkit ja kerrankin jaksoi jopa panostaa kunnolla. Ja hei, mä lähdin SORTSEISSA sinne avajaisiin! Okei, oli mul legginsit alla mut kuitenkin, uskalsin lähteä niin ulos, mitä ei olis tapahtunut esimerkiksi viime kesänä. Olisin mielummin menny vaik kaapu päällä ulos kun sortseissa. :D

Kuvaspämmäilen tässä joku päivä noit tattoo-kuvia yms, mut tähän loppuun avajais +  tän päivän pärstä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti