maanantai 7. toukokuuta 2012

Muunmuassa lisää koristetta korviin..

Iskä soitti eilen, se kyseli haluaisinko lähteä kesäkuun alussa lappiin viikoksi. Mikäs siinä, se antoi oikeastaan pienen tekosyyn/sysäyksen hankkia oma järjestelmäkamera. Illan tutkittuani avomieheni kanssa tarjontaa, tilasin sitten osarilla uuden Nikon D3200:sen. Paketissa tulee myös tuommonen 18-55mm perusobjektiivi, jolla pärjäilee ehkä sen lapin reissun ajan, jos ei hirveesti zoomailla tarvitse. Makrokuviin tuo on kuulemma ihan jees. Sen jälkeen voisi ehkä harkita jonkun paremman ostamista, löysin yhden joka ei olisi edes pahanhintainen ja siinä olisi melko hyvät ominaisuudet.. Mutta kiitoksia tuon hankinnan, tulen olemaan melkosen tiukoilla muutaman kuukauden kameraa maksellessani, mutta omatpa ovat rahani jotka siihen laitan. Ennenkaikkea kun tätä on suunniteltu jo aiemmin, nyt vaan osui sopiva mahdollisuus vihdoin ostaa sopiva vekotin. 15.5 alkavat postitella niitä, toivottavasti se tulisi piaaaaan, en jaksais odotella.. :D
Tänään saapui pari tusinaa kivannäköisiä plektroja, pääsin taas porailemaan ja askartelemaan. Käväistiin myös ulkoilemassa, peräti yksi siedettävä otos itsestäni. Tässä siis nämä tämänpäivän otokset, ja tuotokset..
2 kommenttia:

  1. Jos sulla on facebook profiili ni voit vaikka heitellä mulle yksityisviestiä siellä. :) Sieltä pääset myös kattelee kansion "Tekeleitä", jossa on noist kaikist koruist kuvat. :)

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1300699811 <-- Miun profiili. :)

    VastaaPoista