torstai 3. marraskuuta 2011

Huomenta.

Huomenta.Kohtapuoliin pitäisi liikahtaa töihin, sain vastuulleni paikan avaimen ja eilen jäin viimeisenä töihin. Tulipahan opeteltua hälyjen laitto... Saapa nähä pääsenkö sisälle ilman että teen murtohälytystä. Muutenkin vastuuta on tällä viikolla riittänyt. Toivottavasti se myös näkyisi arvostelussa. Vanhemmilta on ainakin tullut vain positiivista palautetta, joten hyvin pyyhkii, ehkä.. :)

Perjantaina olisi suunnitelmissa liikahtaa Helsingin suuntaan, tosin en ole ehtinyt edes selvitellä sitä minne olen menossa yöksi. Pitänee tänään varmaankin tehdä asialle jotakin. Ainahan sitä joku paikka löytyy.... :D Kaverin kanssa pitäisi lähteä baareilemaan, jossakin olisi halloween naamiaiset. Asu pitäisi keksiä, mutta mietin sitä samalla kun lähden etsimään kaverille asua. :)

Ostoksiakin on kertynyt jonkinverran, lupaan räpsiä niistä kuvia heti kun vain suinkin ehdin. Ostin eilen ebaysta kasan hiusvärejä ja directionsin shampoot + hoitoaineen. Varmuuden varoiksi ostin sitten kolmea eri punaista, kutakin pari purkkia. Jos vaikka saisi tän letin edes jollain tapaa sopivan väriseksi.. :)


Ps: Hyvä aamu alkaa kahvilla, ja MUMMON lueskelulla.. :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti