perjantai 22. heinäkuuta 2011

Over my head

Ciao!
On niin väärin etten osaa enään mitään muuta sanoakaan italiaksi kuin tuon. Hukkaan meni valinnaisen italian opit. Miten mä nyt tuun selviämään kun joskus lähen reissaamaan italiaan?

Italian kielestä voisin siirtyä kertoilemaan hiukan tähän mennen ainoasta kesän reissusta savoon. Lähdettiin tosiaan tuon toisen puoliskon kanssa ajelemaan savoa kohti, kissa ja muu elollinen mukana tietenkin. Automatkailu tuon huutavan kisulin kanssa ei ollut taaskaan mitään maailman mukavinta, ja taisi toi otuskin olla onnellinen päästyään viettelemään lepposia kissanpäiviä murun mummolle, siksi aikaa kun me oltiin mökkeilemässä Juvan suunnilla ja kyläilemässä Mikkelissä.

Mökkeily oli oikeen ihanaa, oli kiva päästä saunomaan ja uimaan, ja voi luoja sitä syömisen määrää mitä tuli taas harrastettua. Noh, tulipahan kerrankin syötyä.. :D Ja voi miksi, miksi hitossa meiltä päin ei löydy ainoastakaan kaupasta Kotiteollisuus-makkaraa? Sen kerran kun löytää semmosen makkaran jota pystyy syömään ilman yökkäysrefleksiä, sitä ei tietenkään myydä täällä tuppukylässä. Shit. Saunomisen ja syömisen lisäksi jahdattiin myös sammakoita keskellä yötä kameran kanssa, ja virvelöitiin. Luulin saaneeni kalan, ja ketut.. Kalan sijasta sain saaliikseni SIMPUKAN. Kannatti taas innostua. :---D

Mökkeilyn jälkeen lähettiinkin sitten Mikkeliin, murun broidille ja sen tyttöystävälle kyläilemään pariksi päiväksi. Pyörittiin ympäri Mikkeliä, hengattiin kämpillä, ja käytiin katsomassa uusin Potteri 3D:nä. Hämmentävä kokemus kun ei ole nähnyt sitä ensimmäistä osaa.

Arvatkaapa muuten mitä kävi tolle mun edellisessä postauksessa esittelemälle rannesysteemille? Eräs "kiva" koira oli kävässyt mun laukullani, ja repinyt koko jutun palasiksi ympäri asuntoa. Hiukkasen taas kiehutti.. 

Reissusta en selvinnyt ilman kirpparointia ja alennuksien koluamista, joten muutamia juttuja olisi odottamassa kuvaamista. :) Palaan asiaan myöskin viimeistään viikonloppuna erään haasteen tiimoilta. Nyt kuitenkin tähän loppuun taas tuttu kuvaspämmäys reissusta:
Täysikuu, ja kameran huonot asetukset..

Normisammakko. Tollasia siel loikki yöllä.. :D

Rupikonna?

Se kuuluisa kalastamani simpukka..

... joka päätyi lautaselle lajitoverinsa kanssa..

.. sen sijaan että olisimme syöneet simpukkaraasuja, mässytimme mansikkakakkua..

Pippuri, kissa joka pyhitti yönsä mun valvottamiselle ja hiiren kiusaamiselle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti